Noom

Actueel

Afgelopen vrijdag hebben we een afsluitende bijeenkomst voor bewoners, partners en opdrachtgever georganiseerd in Goes. In januari zijn we hier gestart met het voegwerk en het vervangen van deuren, ramen en beglazing. Aansluitend is het schilderwerk uitgevoerd en zijn de galerijvloeren voorzien van nieuwe vloercoating. Een project waar bijna 4 maanden hard aan gewerkt is met een mooi eindresultaat!

Opdracht ontvangen van woningcorporatie Woonkwartier voor het schilonderhoud aan dit complex te Zevenbergen.

Inmiddels zijn we alweer enige tijd bezig met de werkzaamheden aan de Cruytooren in Goes. De bouwplaats is ingericht, de steigers zijn opgebouwd en het hele complex is gereinigd. Aanstaande maandag starten we met het vervangen van de beglazing en het verduurzamen van de woningen.

Opdracht ontvangen voor het verduurzamen van Cruytooren Goes in opdracht van Beveland Wonen. In februari 2024 starten we met de werkzaamheden.

Opdracht ontvangen voor het buitenschilderwerk van VvE Bastion te Vlissingen. Voorafgaand aan het schilderwerk word het stucwerk, gevelglas, hekwerken en het houtwerk gereinigd.

Langs de stadshaven van Goes voeren we het buitenschilderwerk uit aan dit monumentale pand. Verschillende houten en stalen onderdelen worden opnieuw geschilderd. Ook het stucwerk aan de gevel wordt hersteld en opnieuw gesausd.

Meer nieuws...